Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Ceai Humana Stomacelul Copilului de la 4 Luni 200 g

Ceai Humana stomacelul copilului de la 4 luni 200 gse administreaza sugarilor de la varsta de 4 luniamelioreaza colicii datorita extractului de fenicul si musetel si continutului de glucide usor digerabilecompenseaza pierderile de lichidegust placut, usor si comod de preparat, formula instantnu cont..

Ceai Humana de Noapte de la 4 Luni 200 g

Ceai Humana de noapte de la 4 luni 200 gSe administreaza sugarilor de la varsta de la 4 luniCeai instant, usor de preparatContine plante cu propietati de calmare si linistireContine lactozaAre gust placutingrediente corespunzatoare varstei sugaruluiProdusul nu contine conservanti, coloranti sau arom..

Ceai Humana de Fenicul de la 1 Saptamana 200 g

Ceai Humana de fenicul de la 4 luni 200 gse administreaza sugarilor din a 4 luna de viataceai instant, usor de preparatamelioreaza colicilecontine glucide usor digerabilenu contine coloranti, conservanti, arome artificialeContine per 100 g:lactoza, maltodextrina, extract de fenicul, extract de chime..

Ceai Humana cu Gust de Fructe de la 8 Luni 200 g

Ceai Humana cu gust de fructe de la 8 luni 200 gDupa luna a 8 aBogat in vitamina C, creste rezistenta la infectiiGust placutFormula instant, usor si comod de preparatNu contine coloranti, conservanti, arome artificialeContine: Lactoza, maltodextrina, extract de hibiscus, extract de trandafiri, pulbe..

 Ceai Humana de Plante de la 4 Luni 200 g

Ceai Humana de plante de la 4 luni 200 gPentru copii de la 4 luniRegleaza tranzitul intestinal datorita glucidelor usor digerabileGust placut datorita amestecului de plante atent selectionateFormula instant usor de preparatNu contin coloranti, conservanti sau arome artificialeContine: Lactoza, malto..

Ceai Stimularea Lactatiei Humana Pentru Mamici 200 g

Ceai stimularea lactatiei Humana pentru mamici 200 gStimuleaza lactatiaCompenseaza nevoile crescute de lichide din timpul alaptariCeai instant, usor de preparatContine extract de feniculEste bogat in Vitamina C – creste rezistenta la infectiiProdusul nu contine conservanti, coloranti sau aromatizant..

 Apa Humana Pentru Bebelusi 1.5 L

Apa Humana pentru bebelusi 1.5 LSpecial produsa pentru pregatirea alimentelor pentru sugari (formule de lapte, ceaiuri si cereale) sau pentru administrare ca atareContine o cantitate scazuta de mineraleSaraca in sodiu pentru a proteja rinichii copiluluiNu necesita fierbere, ci doar incalzire la temp..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)