Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Budinca Humana de Gris cu Vanilie de la 8 Luni 4x100 g

Budinca Humana de gris cu vanilie de la 8 luni 4x100 gIncepand cu 8 lunipentru diversificarea alimentatieicu mult lapte gustos, gris din grau, faina de roscove si aroma naturala de vaniliecontin prebioticecontin 88% lapte, vitamina B2, calciu si magneziuau vitamine si minerale esentiale pentru crest..

Iaurt Humana cu Gust de Piersici de la 6 Luni 4x100 g

Iaurt Humana cu gust de piersici de la 6 luni 4x100 gIncepand cu 6 lunipentru diversificarea alimentatieidesert pe baza de lapte covasitcontin piersicigustoase si satioasecontin prebioticecontin calciu, care ajuta la formarea normala a dintilor si sistemului ososau vitamine si minerale esentiale pen..

Iaurt Humana cu Gust de Capsuni de la 8 Luni 4x100 g

Iaurt Humana cu gust de capsuni de la 8 luni 4x100 gIncepand cu 8 lunipentru diversificarea alimentatieidesert pe baza de lapte covasitcontin pulpa de capsunigustoase si satioasecontin prebioticecontin calciu, care ajuta la formarea normala a dintilor si sistemului ososau vitamine si minerale esenti..

Iaurt Humana cu Gust de Banane de la 6 Luni 4x100 g

Iaurt Humana cu gust de banane de la 6 luni 4x100 gIncepand cu 6 lunipentru diversificarea alimentatieidesert pe baza de lapte covasitcontin bananegustoase si satioasecontin prebioticecontin calciu, care ajuta la formarea normala a dintilor si sistemului ososau vitamine si minerale esentiale pentru ..

Budinca Humana cu Gust de Vanilie de la 10 Luni 4x100 g

Budinca Humana cu gust de vanilie de la 10 luni 4x100 gIncepand cu 10 lunipentru diversificarea alimentatieicu mult lapte gustos, faina de roscove si aroma naturala de vaniliecontin prebioticecontin 88% lapte, vitamina B2, calciu si magneziuau vitamine si minerale esentiale pentru cresterea si dezvo..

Budinca Humana cu Gust de Ciocolata de la 10 Luni 4x100 g

Budinca Humana cu gust de ciocolata de la 10 luni 4x100 gIncepand cu 10 lunipentru diversificarea alimentatieicu mult lapte gustos, faina de roscove si aroma naturala de cacaocontin prebioticecontin 88% lapte, vitamina B2, calciu si magneziuau vitamine si minerale esentiale pentru cresterea si dezvo..

Budinca Humana de Gris cu Biscuiti de la 8 Luni 4x100 g

Budinca Humana de gris cu biscuiti de la 8 luni 4x100 gIncepand cu 8 lunipentru diversificarea alimentatieicu mult lapte gustos, gris din grau, faina de roscove, biscuiti si aroma naturala de vaniliecontin prebioticecontin 88% lapte, vitamina B2, calciu si magneziuau vitamine si minerale esentiale p..

Iaurt Humana cu Gust de Mere si Caise de la 6 Luni 4x100 g

Iaurt Humana cu gust de mere si caise de la 6 luni 4x100 gIncepand cu 6 lunipentru diversificarea alimentatieidesert pe baza de lapte covasitfara bucati din fructegustoase si satioasecontin calciu, care ajuta la formarea normala a dintilor si sistemului ososau vitamine si minerale esentiale pentru c..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)