Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Cereale Humana Fara Lapte cu Fulgi de Orez si Dovleac de la 6 Luni 200 g

Cereale Humana fara lapte cu fulgi de orez si dovleac de la 6 luni 200 gCaracteristici:fara lapteeste recomandat pentru copiii hraniti cu lapte prafcontine vitamine si minerale esentialecontine fructo-oligozaharide (FOS): fibre prebiotice care contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestin..

Cereale Humana Noapte Buna cu Fulgi de Ovaz si Banane de la 6 Luni 200 g

Cereale Humana noapte buna cu fulgi de ovaz si banane de la 6 luni 200 gCaracteristici:contine vitamine si minerale esentialecontine fructo-oligozaharide (FOS): fibre prebiotice care contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestinale sanatoaseeste preparat din cereale integralefara adaos de..

Cereale Humana cu Gust de Mar si Hrisca de la 6 Luni 200 g

Cereale Humana cu gust de mar si hrisca de la 6 luni 200 gCaracteristici:contine vitamine si minerale esentialecontine fructo-oligozaharide (FOS): fibre prebiotice care contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestinale sanatoase.este preparat din cereale integralefara adaos de zahar, arome..

Cereale Humana cu Fulgi de Orez de la 4 Luni 200 g

Cereale Humana cu fulgi de orez de la 4 luni 200 gCaracteristici:contine vitamine si minerale esentialecontine fructo-oligozaharide (FOS): fibre prebiotice care contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestinale sanatoasefara adaos de zahar, arome si colorantiasigura necesarul zilnic de ene..

Cereale Humana cu Fulgi de Gris de la 4 Luni 200 g

Cereale Humana cu fulgi de gris de la 4 luni 200 gCaracteristici:contine vitamine si minerale esentialecontine fructo-oligozaharide (FOS): fibre prebiotice care contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestinale sanatoasefara adaos de zahar, arome si colorantiasigura necesarul zilnic de ene..

Cereale Humana cu 5 Cereale si Biscuiti de la 6 Luni 200 g

Cereale Humana cu 5 cereale si biscuiti de la 6 luni 200 gCaracteristici:contine vitamine si minerale esentialecontine fructo-oligozaharide (FOS): fibre prebiotice care contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestinale sanatoaseeste preparat din cereale integralefara adaos de zahar, arome ..

Cereale Humana Fara Lapte cu Morcov si Mazare de la 6 Luni 200 g

Cereale Humana fara lapte cu morcov si mazare de la 6 luni 200 gCaracteristici:fara lapteeste recomandat pentru copiii hraniti cu lapte prafcontine vitamine si minerale esentialecontine fructo-oligozaharide (FOS): fibre prebiotice care contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestinale sana..

Cereale Humana Fara Lapte cu Cereale si Hrisca de la 4 Luni 200 g

Cereale Humana fara lapte cu cereale si hrisca de la 4 luni 200 gCaracteristici:fara lapteeste recomandat pentru copiii hraniti cu lapte prafcontine vitamine si minerale esentialecontine fructo-oligozaharide (FOS): fibre prebiotice care contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestinale san..

Cereale Humana Fara Lapte cu 5 Cereale Crocante de la 8 Luni 200 g

Cereale Humana fara lapte cu 5 cereale crocante de la 8 luni 200 gCaracteristici:fara lapteeste recomandat pentru copiii hraniti cu lapte prafcontine vitamine si minerale esentialecontine fructo-oligozaharide (FOS): fibre prebiotice care contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestinale sa..

Cereale Humana cu 5 Cereale Fructe si Iaurt de la 8 Luni 200 g

Cereale Humana cu 5 cereale, fructe si iaurt de la 8 luni 200 gCaracteristici:contine vitamine si minerale esentialecontine fructo-oligozaharide (FOS): fibre prebiotice care contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestinale sanatoaseeste preparat din cereale integralefara adaos de zahar, a..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)