Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Cereale Humana cu 5 Cereale Fructe si Iaurt de la 8 Luni 200 g

Cereale Humana cu 5 cereale, fructe si iaurt de la 8 luni 200 gCaracteristici:contine vitamine si minerale esentialecontine fructo-oligozaharide (FOS): fibre prebiotice care contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestinale sanatoaseeste preparat din cereale integralefara adaos de zahar, a..

Cereale Humana Fara Lapte cu Cereale si Hrisca de la 4 Luni 200 g

Cereale Humana fara lapte cu cereale si hrisca de la 4 luni 200 gCaracteristici:fara lapteeste recomandat pentru copiii hraniti cu lapte prafcontine vitamine si minerale esentialecontine fructo-oligozaharide (FOS): fibre prebiotice care contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestinale san..

Cereale Humana cu Gust de Mar si Hrisca de la 6 Luni 200 g

Cereale Humana cu gust de mar si hrisca de la 6 luni 200 gCaracteristici:contine vitamine si minerale esentialecontine fructo-oligozaharide (FOS): fibre prebiotice care contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestinale sanatoase.este preparat din cereale integralefara adaos de zahar, arome..

Cereale Humana cu 5 Cereale si Biscuiti de la 6 Luni 200 g

Cereale Humana cu 5 cereale si biscuiti de la 6 luni 200 gCaracteristici:contine vitamine si minerale esentialecontine fructo-oligozaharide (FOS): fibre prebiotice care contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestinale sanatoaseeste preparat din cereale integralefara adaos de zahar, arome ..

Cereale Humana Fara Lapte cu 5 Cereale Crocante de la 8 Luni 200 g

Cereale Humana fara lapte cu 5 cereale crocante de la 8 luni 200 gCaracteristici:fara lapteeste recomandat pentru copiii hraniti cu lapte prafcontine vitamine si minerale esentialecontine fructo-oligozaharide (FOS): fibre prebiotice care contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestinale sa..

Cereale Humana cu Fulgi de Orez de la 4 Luni 200 g

Cereale Humana cu fulgi de orez de la 4 luni 200 gCaracteristici:contine vitamine si minerale esentialecontine fructo-oligozaharide (FOS): fibre prebiotice care contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestinale sanatoasefara adaos de zahar, arome si colorantiasigura necesarul zilnic de ene..

Cereale Humana Fara Lapte cu Fulgi de Orez si Dovleac de la 6 Luni 200 g

Cereale Humana fara lapte cu fulgi de orez si dovleac de la 6 luni 200 gCaracteristici:fara lapteeste recomandat pentru copiii hraniti cu lapte prafcontine vitamine si minerale esentialecontine fructo-oligozaharide (FOS): fibre prebiotice care contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestin..

Cereale Humana Noapte Buna cu Fulgi de Ovaz si Banane de la 6 Luni 200 g

Cereale Humana noapte buna cu fulgi de ovaz si banane de la 6 luni 200 gCaracteristici:contine vitamine si minerale esentialecontine fructo-oligozaharide (FOS): fibre prebiotice care contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestinale sanatoaseeste preparat din cereale integralefara adaos de..

Cereale Humana Fara Lapte cu Morcov si Mazare de la 6 Luni 200 g

Cereale Humana fara lapte cu morcov si mazare de la 6 luni 200 gCaracteristici:fara lapteeste recomandat pentru copiii hraniti cu lapte prafcontine vitamine si minerale esentialecontine fructo-oligozaharide (FOS): fibre prebiotice care contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestinale sana..

Cereale Humana cu Fulgi de Gris de la 4 Luni 200 g

Cereale Humana cu fulgi de gris de la 4 luni 200 gCaracteristici:contine vitamine si minerale esentialecontine fructo-oligozaharide (FOS): fibre prebiotice care contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestinale sanatoasefara adaos de zahar, arome si colorantiasigura necesarul zilnic de ene..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)