Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Lapte Praf Humana HN-MCT de la Nastere 300 g

Lapte praf Humana HN-MCT pentru diaree cu gust de banane de la nastere 300 gse poate recomanda dupa varsta de peste 1 luna, copii si adultidieta speciala in caz de diareeFormula de lapte praf partial delactozata recomandata in diareea usoara sau medie:Are continut redus de grasimi vegetale, usor dig..

Lapte Praf Humana HN de la nastere 300 g

Se poate recomanda dupa varsta de peste 1 luna, copii si adultiDieta speciala in caz de diareeFormula de lapte praf partial delactozata recomandata in diareea usoara sau medie:Are continut redus de grasimi vegetale, usor digerabilecontin Prebiotice de tip GOS:regleaza tranzitul intestinalajuta la no..

Lapte Praf Humana HA 1 de la Nastere 500 g

Lapte praf Humana HA 1 de la nastere 500 gDe la nastereHipoalergenicContine prebiotice GOS si LC-PUFAGlucid unic: lactozaProdus din ingrediente lipsite de gluten( conform reglementarilor in vigoare)Humana HA 1 este un aliment hipoalergenic pentru bebelusi cu risc alergic ridicat . Humana HA 1 reprez..

Lapte Praf Humana AR de la Nastere 400 g

Lapte praf special Humana AR antireflux de la nastere 400 gpentru sugarii care au tendinta de regurgitareincepand de la nasterecontine faina de roscoveConsistenta normala in biberon dar cremoasa in contact cu sucul gastric.Usor digerabil si satios.Utilizare:Humana AR este recomandat pentru tratament..

Lapte Praf Humana Anticolic de la Nastere 300 g

Lapte praf Humana Anticolic de la nastere 300 gHumana Anticoloc este un aliment special cu o compozitie lipidica speciala, naturala, din lapte, imbogatit cu prebiotice. Are un continut redus de lactoza, care contribuie la prevenirea aparitiei tulburarilor digestive. Puteti folosi Humana Anticolic de..

 Lapte Praf Humana SL de la Nastere 500 g

Lapte praf special Humana SL de la nastere 500 gse poate recomanda inca de la nastereformula speciala cu izolat proteic de soiaFormula speciala de lapte praf conceputa ca unic aliment sau in completarea alimentatiei naturale pentru sugarii cu intoleranta la proteinele laptelui de vaca:Imbogatit cu c..

Lapte Praf Humana HA 2 de la 6 Luni 500 g

Lapte praf Humana HA 2 de la 6 luni 500 gHipoalergenicCu proteina hidrolizataContine prebiotice GOSGlucid unic: lactozaAcizi grasi Omega3Produs din ingrediente lipsite de gluten( conform reglementarilor in vigoare)Humana HA 2 contine proteina hidrolizata (din lapte) si reprezintă alegerea ideală pen..

Humana Elektrolyt Banane de la 1 An folie cu 2 Plicuri 6,25 g

Humana Elektrolyt banane de la 1 an folie cu 2 plicuri 6,25 gpentru copii de peste 1 an si adultipentru rehidratare orala rapida si eficientaSaruri de Rehidratare Orala:contine: sodiu, potasiu, clor si glucozaajuta la compensarea rapida a pierderilor de minerale şi lichide în caz de diaree (tratamen..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)