Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Vârstă
140
Lapte Praf Humana Junior Milk de la 1 An 600 g

Lapte praf Humana Junior Milch de la 1 an 600 gSe administreaza de la 12 luniProdus din ingrediente lipsite de gluten (conform reglementarilor in vigoare)Cu acizi omega 3Cu iodPreparare:Curatati si sterilizati in prealabil prin fierbere timp de cateva minute biberonul, tetina si inelul biberonului.1..

Lapte Praf Humana de Noapte cu Cereale de la 6 Luni 600 g

Lapte praf Humana de noapte cu cereale 600 gLapte de continuare cu cereale incepand cu luna a 6-aCu Prebiotice de tip GOSCu HriscaCu Acizi grasi Omega 3Lapte praf Humana de noapte este ideal pentru bebelusul dumneavoastra dupa a 6-a luna de viata, in continuarea oricarui lapte de inceput. Puteti sa ..

Lapte Praf Humana 3 de la 10 Luni 600 g

Lapte praf Humana 3 de la 10 luni 600 gFormula de continuare incepand cu luna a 10 a de viataContin prebiotice de tip GOSCu Vitamina DCu acizi grasi Omega 3De stiut:GOS: fibre prebiotice care apar de asemenea in laptele matern si contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestinale sanatoase...

Lapte Praf Humana 2 de la 6 Luni 600 g

Lapte praf Humana 2 de la 6 luni 600 gContine prebiotice GOSContine Vitamina DContine Acizi grasi Omega 3Utilizare:Humana lapte de continuare 2 se potriveste pentru bebelusi dupa luna a 6- a dupa alaptat sau dupa Humana 1 lapte de inceput. Puteti inlocui si orice alt tip de lapte cu lapte de continu..

Lapte Praf Humana 1 de la Nastere 600 g

Lapte praf Humana 1 de la nastere 600 gContine prebiotice GosDoar lactozaContine LCP (Omega 3 si 6)Utilizare: Humana 1 este formula de lapte ideala pentru inceput sau in completare la laptele mamei. In cazul in care copilul dvs nu se mai satura cu laptele humana 1 va recomandam ca dupa luna a 6-a sa..

Lapte Praf Humana Kindermilch 2 de la 2 Ani 550 g

Lapte praf Humana Kindermilch 2 de la 2 ani 550 geste recomandat dupa varsta de 2 anicontine toate vitaminele si mineralele necesare cresterii copilului dvs.Laptele de mama contine mai multa grasime decat cel de vaca, deoarece copilul/bebelusul in primele luni de viata are nevoie de foarte multe cal..

Lapte Praf Humana Kindermilch 1 de la 1 An 550 g

Lapte praf Humana Kindermilch 1 de la 1 an 550 geste ideal pentru copii care au impliniti varsta de 1 anel contine toate elementele necesare pentru dezvoltarea armonioasa si sanatoasa al copilului Dvs.se poate folosi ca si o masa independente sau ca si completare langa paine sau cerealecontinutul de..

Lapte Praf Humana 1 de la Nastere 300 g

Lapte praf Humana 1 de la nastere 300 gContine prebiotice GosDoar lactozaContine LCP (Omega 3 si 6)Utilizare: Humana 1 este formula de lapte ideala pentru inceput sau in completare la laptele mamei. In cazul in care copilul dvs nu se mai satura cu laptele humana 1 va recomandam ca dupa luna a 6-a sa..

Lapte Humana Junior Drink de la 1 an 450 ml

Incepand cu varsta de 1 anNu contine glutenGustos si consumat cu placere avand aroma de vanilie.Nu contine zahar sau conservanti.Gata preparat, usor si comod de utilizat datorita ambalajului special care se inchide etans.Comparativ cu laptele de vaca:1. asigura toate vitaminele (inclusiv B2, B6, K, ..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)