Disponibilitate:
Stoc epuizat
Cod produs:
NENOT02
Producator:
Neno
Fara rating Spune-ti opinia
  • Comenzile peste 400 lei

    au transport gratuit

  • Poti plati in 6 rate

    fara dobanda (0%)

229,00lei

Cu ajutorul termometrului medical Neno T02 veti putea masura temperatura micutului rapid si usor. Pentru a-l putea utiliza este necesar sa indreptati senzorul catre fruntea micutului si sa apasati butonul de masurare afisat pe ecran. Termometrul este dispozitiv medical avizat, prin urmare este sigur si ofera o masurare profesionala a temperaturii.

DESIGN MODERN

  • Cu ajutorul unui singur buton, veti putea utiliza termometrul medical Neno T02 pentru a lua temperatura micutului. Afisajul de pe ecran este usor de citit.  Termometrul medical T02 este sigur si usor de folosit pentru a masura temperatura corpului. Tot ce trebuie sa faceti este sa indreptati senzorul termometrului spre fruntea micutului si sa apasati butonul de pe termometru pentru a masura temperatura, care ulterior va fi afisata pe ecran.

MASURARE PROFESIONALA

  • Termometrul Neno T02 are toate certificarile necesare pentru a fi catalogat drept un dispozitiv medical. Poate fi folosit chiar si de medici pentru a masura corect temperatura corpului. Folosirea termometrului este extrem de usoara. Trebuie doar sa plasati senzorul la 1,5-5 cm de fruntea pacientului si sa apasati butonul de pe termometru. In doar cateva clipe, termometrul va efectua masurarea temperaturii.

TEHNOLOGIE INFRAROSU

  • Termometrul T02 este prevazut cu tehnologie infrarosu. Acest dispozitiv masoara temperatura fara a fi necesara atingerea corpului.
Spune-ti opinia