Disponibilitate:
Stoc epuizat
Cod produs:
NENOT05
Producator:
Neno
Fara rating Spune-ti opinia
  • Comenzile peste 400 lei

    au transport gratuit

  • Poti plati in 6 rate

    fara dobanda (0%)

269,00lei

Termometrul medical Neno T05 este un termometru wireless, cu ajutorul caruia veti putea masura temperatura cu ajutorul tehnologiei infrarosu. Pentru a-l putea utiliza este necesar sa indreptati senzorul catre fruntea micutului si sa apasati butonul de masurare. Termometrul va avertizeaza daca temperatura masurata este un simptom al febrei. Termometrul poate fi utilizat si pentru a masura temperatura laptelui.

USOR DE FOLOSIT

  • Cu termometrul Nano T05 veti putea masura rapid, usor si in siguranta temperatura micutului. Apropiati termometrul de fruntea micutului si apasati pe buton. Pe ecran va fi afisata temperatura.Termometrul este prevazut cu un ecran digital usor de citit. Pe ecran veti putea observa si informatii despre unitatea de masurare a temperaturii.Veti putea masura temperatura extrem de usor, inclusiv in timpul noptii, sau atunci cand bebelusul doarme - gratie sistemului de masurare extrem de silentios al termometrului.

MASURARE PROFESIONALA

  • Termometrul Neno T05 este un dispozitiv medical si poate fi folosit inclusiv in spitale. Termometrul Neno T05 este extrem de util in numeroase situatii. Termometrul poate fi utilizat si pentru masurarea temperaturii apei pregatite pentru baia micutului sau temperatura laptelui pregatit pentru bebelus. Termometrul Neno T05 are capacitatea de a stoca 34 de valori, astfel incat veti avea acces la un istoric al temperaturii si veti sti evolutia bolii, in functie de data la care a fost luata temperatura. 

DESIGN MODERN

  • Folosirea termometrului Neno T05 este extrem de simpla. Doar apasati pe buton si masurati temperatura. Manerul termometrului are o forma ergonomica, pentru a putea fi tinut in mana extrem de usor. Termometrul T05 va va alerta atunci cand temperatura devine prea ridicata. Culorile ecranului se vor schimba in functie de intensitatea febrei: galben pentru febra scazuta si rosu pentru febra ridicata. Termometrul Neno T05 este prevazut cu tehnologie infrarosu, astfel incat va putea citi temperatura corpului fara sa il atinga.
Spune-ti opinia