Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Categorie
Lapte Praf Humana HN de la nastere 300 g

Se poate recomanda dupa varsta de peste 1 luna, copii si adultiDieta speciala in caz de diareeFormula de lapte praf partial delactozata recomandata in diareea usoara sau medie:Are continut redus de grasimi vegetale, usor digerabilecontin Prebiotice de tip GOS:regleaza tranzitul intestinalajuta la no..

Lapte Humana Junior Drink de la 1 an 450 ml

Incepand cu varsta de 1 anNu contine glutenGustos si consumat cu placere avand aroma de vanilie.Nu contine zahar sau conservanti.Gata preparat, usor si comod de utilizat datorita ambalajului special care se inchide etans.Comparativ cu laptele de vaca:1. asigura toate vitaminele (inclusiv B2, B6, K, ..

Ceai Humana de Fenicul de la 1 Saptamana 200 g

Ceai Humana de fenicul de la 4 luni 200 gse administreaza sugarilor din a 4 luna de viataceai instant, usor de preparatamelioreaza colicilecontine glucide usor digerabilenu contine coloranti, conservanti, arome artificialeContine per 100 g:lactoza, maltodextrina, extract de fenicul, extract de chime..

Ceai Humana cu Gust de Fructe de la 8 Luni 200 g

Ceai Humana cu gust de fructe de la 8 luni 200 gDupa luna a 8 aBogat in vitamina C, creste rezistenta la infectiiGust placutFormula instant, usor si comod de preparatNu contine coloranti, conservanti, arome artificialeContine: Lactoza, maltodextrina, extract de hibiscus, extract de trandafiri, pulbe..

Ceai Humana de Noapte de la 4 Luni 200 g

Ceai Humana de noapte de la 4 luni 200 gSe administreaza sugarilor de la varsta de la 4 luniCeai instant, usor de preparatContine plante cu propietati de calmare si linistireContine lactozaAre gust placutingrediente corespunzatoare varstei sugaruluiProdusul nu contine conservanti, coloranti sau arom..

 Ceai Humana de Plante de la 4 Luni 200 g

Ceai Humana de plante de la 4 luni 200 gPentru copii de la 4 luniRegleaza tranzitul intestinal datorita glucidelor usor digerabileGust placut datorita amestecului de plante atent selectionateFormula instant usor de preparatNu contin coloranti, conservanti sau arome artificialeContine: Lactoza, malto..

Ceai Stimularea Lactatiei Humana Pentru Mamici 200 g

Ceai stimularea lactatiei Humana pentru mamici 200 gStimuleaza lactatiaCompenseaza nevoile crescute de lichide din timpul alaptariCeai instant, usor de preparatContine extract de feniculEste bogat in Vitamina C – creste rezistenta la infectiiProdusul nu contine conservanti, coloranti sau aromatizant..

Ceai Humana Stomacelul Copilului de la 4 Luni 200 g

Ceai Humana stomacelul copilului de la 4 luni 200 gse administreaza sugarilor de la varsta de 4 luniamelioreaza colicii datorita extractului de fenicul si musetel si continutului de glucide usor digerabilecompenseaza pierderile de lichidegust placut, usor si comod de preparat, formula instantnu cont..

Iaurt Humana cu Gust de Piersici de la 6 Luni 4x100 g

Iaurt Humana cu gust de piersici de la 6 luni 4x100 gIncepand cu 6 lunipentru diversificarea alimentatieidesert pe baza de lapte covasitcontin piersicigustoase si satioasecontin prebioticecontin calciu, care ajuta la formarea normala a dintilor si sistemului ososau vitamine si minerale esentiale pen..

Budinca Humana de Gris cu Vanilie de la 8 Luni 4x100 g

Budinca Humana de gris cu vanilie de la 8 luni 4x100 gIncepand cu 8 lunipentru diversificarea alimentatieicu mult lapte gustos, gris din grau, faina de roscove si aroma naturala de vaniliecontin prebioticecontin 88% lapte, vitamina B2, calciu si magneziuau vitamine si minerale esentiale pentru crest..

Iaurt Humana cu Gust de Mere si Caise de la 6 Luni 4x100 g

Iaurt Humana cu gust de mere si caise de la 6 luni 4x100 gIncepand cu 6 lunipentru diversificarea alimentatieidesert pe baza de lapte covasitfara bucati din fructegustoase si satioasecontin calciu, care ajuta la formarea normala a dintilor si sistemului ososau vitamine si minerale esentiale pentru c..

Budinca Humana cu Gust de Ciocolata de la 10 Luni 4x100 g

Budinca Humana cu gust de ciocolata de la 10 luni 4x100 gIncepand cu 10 lunipentru diversificarea alimentatieicu mult lapte gustos, faina de roscove si aroma naturala de cacaocontin prebioticecontin 88% lapte, vitamina B2, calciu si magneziuau vitamine si minerale esentiale pentru cresterea si dezvo..

Iaurt Humana cu Gust de Capsuni de la 8 Luni 4x100 g

Iaurt Humana cu gust de capsuni de la 8 luni 4x100 gIncepand cu 8 lunipentru diversificarea alimentatieidesert pe baza de lapte covasitcontin pulpa de capsunigustoase si satioasecontin prebioticecontin calciu, care ajuta la formarea normala a dintilor si sistemului ososau vitamine si minerale esenti..

Budinca Humana cu Gust de Vanilie de la 10 Luni 4x100 g

Budinca Humana cu gust de vanilie de la 10 luni 4x100 gIncepand cu 10 lunipentru diversificarea alimentatieicu mult lapte gustos, faina de roscove si aroma naturala de vaniliecontin prebioticecontin 88% lapte, vitamina B2, calciu si magneziuau vitamine si minerale esentiale pentru cresterea si dezvo..

Budinca Humana de Gris cu Biscuiti de la 8 Luni 4x100 g

Budinca Humana de gris cu biscuiti de la 8 luni 4x100 gIncepand cu 8 lunipentru diversificarea alimentatieicu mult lapte gustos, gris din grau, faina de roscove, biscuiti si aroma naturala de vaniliecontin prebioticecontin 88% lapte, vitamina B2, calciu si magneziuau vitamine si minerale esentiale p..

Iaurt Humana cu Gust de Banane de la 6 Luni 4x100 g

Iaurt Humana cu gust de banane de la 6 luni 4x100 gIncepand cu 6 lunipentru diversificarea alimentatieidesert pe baza de lapte covasitcontin bananegustoase si satioasecontin prebioticecontin calciu, care ajuta la formarea normala a dintilor si sistemului ososau vitamine si minerale esentiale pentru ..

Afişare 1 - 16 din 42 (3 pagini)