Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Marimi Fixe
454
455
456
462
457
458
459
460
446
447
448
449
450
451
452
453
Balerini Pentru Bebelusi Chicco Nina Alb

Balerini pentru bebelusi Chicco Nina, alb, 57407Balerin Chicco, pentru bebelusi, integral din piele naturala, alb, 57407confectionat integral din piele naturala;face parte din categoria incaltamintei  fiziologice, creata special de Chicco pentru copiii care invata sa paseasca, astfel incat dezv..

Balerini Pentru Bebelusi Chicco Nara Argintiu

Balerini pentru bebelusi Chicco Nara, argintiu, 57409Balerin Chicco, pentru bebelusi, material textil la exterior si interior, argintiu, 57409confectionat din material textil la exterior, interior si pe talpa;face parte din categoria incaltamintei  fiziologice, creata special de Chicco pentru c..

Balerini Pentru Bebelusi Chicco Nadia Denim

Balerini pentru bebelusi Chicco Nadia, denim, 57410Balerin Chicco, pentru bebelusi, material textil la exterior si interior, denim multicolor, 57410confectionat din material textil la exterior, interior si pe talpa;face parte din categoria incaltamintei  fiziologice, creata special de Chicco pe..

Balerini Fetite Chicco Orchidea Bleumarin

Balerini fetite Chicco Orchidea, bleumarin, 57126Balerin Chicco, pentru bebelusi, piele ecologica la exterior, la interior, cu bareta elastica , 57126confectionat din piele ecologica la exterior, interior si pe talpa;face parte din categoria incaltamintei  fiziologice, creata special de Chicco ..

Balerini Copii Chicco Olty Fetite Alb

Balerini copii Chicco Olty, fetite, alb, 57125Balerin Chicco, pentru bebelusi, piele ecologica la exterior si material textil la interior, alb cu bareta elastica argintie, 57125confectionat din piele ecologica la exterior si material textil la interior si pe talpa;face parte din categoria incaltamin..

Balerini Copii Chicco Offy Bleu Deschis

Balerini copii Chicco Offy, bleu deschis, 58113Balerin pentru bebelusi, integral din piele ecologica, argintiu cu volanas si elastic deasupra piciorului.moderni si practici, acestia sunt primii balerini ai fetitei Dvs.; confectionati integral din piele ecologica;fac parte din categoria incaltam..

Balerini Copii Chicco Grya Bleumarin

Balerini copii Chicco Grya, bleumarin..

Balerini Copii Chicco G9 Roz

Caracteristici:confectionat din piele naturala 100% la exterior si la interior;dispune de brantul patentat Chicco care dezvolta in mod natural bolta plantara (piele naturala);IMPARO : noua talpa patentata Chicco - singura talpa cu relief diferentiat pe o parte, apoi pe cealalata, stimuland astfel pa..

Balerini Copii Chicco Casty Fetite Albastru

Balerini copii Chicco Casty, fetite, albastru, 54540Un balerin elegant si comod pentru micile dumneavoastra printese.confectionat din piele naturala 100% la exterior iar talpa turnata este din cauciuc;dispune de brantul patentat Chicco care dezvolta in mod natural bolta plantara (piele naturala);tal..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)