Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Pelerina Pentru Ploaie

Protejeaza copilul impotriva ploii, vantului, zapezii. Libertatea de miscare a copilului. Rapid de montat. Material: pvc transparent. Se potriveste cu carucioarele Shopper, Buggy, Jogger. ..

Husa ploaie Combo

Husa de ploaie pentru carucior Combo. Husa de plaoie special conceputa pentru acest model de carucior. Este conceputa cu 2 ferestre pentru aerisite. Modalitate de prindere usoara si stabila. ..

Husa De Ploaie Universala Graco

Husa de ploaie confectionata din material impermeabil si transparent. Este compatibila cu orice model de carucior Graco. Se recomanda folosirea dar in exterior – spatiu deschis...

Aparatoare Ploaie Compatibila  Multi

Aparatoare ploaie este compatibila pentru caruciorul Multi. Aparatoarea de ploaie este transparenta. Aceasta este confectionata dintr-un material nontoxic. ..

Aparatoare De Ploaie Tandem

Aparatoare ploaie este compatibila pentru caruciorul Tandem Aparatoarea de ploaie este transparenta. Aceasta este confectionata dintr-un material nontoxic. ..

Aparatoare de Ploaie Compatibila Zoom

Aparatoare ploaie este compatibila pentru caruciorul Zoom. Aparatoarea de ploaie este transparenta. Aceasta este confectionata dintr-un material nontoxic. ..

Pelerina Universala de Ploaie

Se potriveste la carucioare sport, carucioare cu acoperis pentru copii, inclusiv la carucioarele mai mari Orificiile mari de aerisire, prevazute pe partile laterale, asigura o circulatie aptima a aerului Usor de manipulat datorita prinderilor cu Velcro (arici) la cadrul caruciorului ..

Mima Husa de Ploaie Pentru Xari & Kobi

Husa de ploaie pentru Xari & Kobi va protejeaza micutul de ploaie si de vant.Se potriveste atat pe landou cat si pe scaunul sport.Husa de ploaie este perfecta pentru plimbari in sezonul ploios, permitandu-i bebelusului sa se bucure de peisaj fara sa fie deranjat de ploaie sau vant. Husa de ploai..

Mima Husa de Ploaie Dubla Pentru Kobi

Husa de ploaie dubla de la mima le ofera protectie copiilor impotriva ploii si a vantului.Utilizare: pentru kobi, atunci cand este folosit cu 2 scaune.Se potriveste atat pe varianta de carucior kobi pentru frati de varste apropiate cat si pe cea de carucior de gemeni, protejand ambii copii in zilele..

Husa Ploaie Landou
130,00lei

Husa de ploaie pentru landou. Imbraca complet landoul. Disponibila pentru landourile : ZIPPY, OTUTTO, TRILOGY, VITTORIA, CLASSICA Disponibila pentru carucioarele : TWIN SWIFT, ZIPPY, TRIP, SWIFT ..

Husa de Ploaie Universala

Ideala pentru anotimpurile ploioase, plimbarile nu vor mai fi cu surprize neplacute. Se recomanda prezenta permanenta a husei de ploaie, pentru a evita neplacerile. Cracteristici: 100% impermeabil, nu permite prelingerea apei. Se aseaza foarte usor pe orice model de carucio..

Husa de Ploaie Pentru Carucior Copii Citylife

Protec?ia de ploaie pentru RECARO CityLife protejeaza copilul de la vant si de vreme rea. Este usor de instalat si de indepartat, in doar cateva secunde. Materialul transparent permite contactul vizual oricand cu copilul dumneavoastra si este prevazuta cu fermoar frontal mare pentru ..

Husa de Ploaie pentru Carucioare Universala

Husa de ploaie universala poate fi folosita pentru carucioarele de la Chipolino. ..

Husa de Ploaie Chipolino Pentru Carucioare Gemeni

Caracteristici: Husa de ploaie dedicata special timpului ploios, potrivit pentru carucioarele pentru gemeni. ..

Aparatoare Ploaie Pentru Carucior-Carello

Aparatoarea de  ploaie pentru carucior de la Carello, cod CA 01, este potrivita pentru toate carucioarele de tip sport.Este confectionata dintr-un material impermeabil, transparent.Ideala pentru a proteja copilul pe timpul ploios...

Aparatoare De Ploaie, Peg Perego, Aria Twin

Merita, pentru ca iti ofera mult mai mult! Caracteristici: Dotata cu laterale de aerisire pentru circulatia aerului in interiorul caruciorului; Transparenta si nontoxica; Usor de folosit, se prinde cu capse; Recomandata pentru Caruciorul Aria Twin. Culori : Transp..

Afişare 1 - 16 din 49 (4 pagini)