CORONAVIRUS! Gravide si bebeluși!

CORONAVIRUS! Gravide si bebeluși! />

   Deși nu au fost, până acum, cazuri raportate de OMS  că virusul se transmite de la mama la făt, este totuși bine să aveți grijă cu cine intrați în contact și să respectați cu strictețe regulile de igienă și prevenție recomandate. 

   Având în vedere panica transmisă pe toate căile și hormonii din timpul sarcinii care pun oricum stăpânire pe viitoarea mamică, vă recomandăm să petreceți mai mult timp acasă, alături de cei dragi, ascultați muzică, citiți o carte sau alegeți lucrușoarele pentru bebe  https://www.strollers.ro/promotii/oferte-speciale-masa-si-odihna/.

    Dacă ați născut de curând, evitați să primiți vizite, protejați - l pe bebe! Dezinfectați mai des  lucrurile cu care intrați în contact atât d-voastră cât și bebe. Sterilizați biberoanele și suzetele https://www.strollers.ro/incalzitor-sterilizator-biberoane-natural-nursing-?search=sterilizator.

   Folosiți masca cât timp alăptați iar în cazul în care nu puteți alăpta din diverse motive folosiți o pompa de sân pentru a stimula lactația https://www.strollers.ro/pompa-de-san-electrica-kidscare-kc103?search=pompa%20de%20san%20kidscare.

   Asigurați-vă că aveți în casă termometru pentru bebe https://www.strollers.ro/termometru-cu-infrarosii-pentru-tampla-si-ureche-skintemp-reer?search=Termometru%20&page=2.

   Înainte de toate consultați-vă cu pediatrul!

   Dacă nașterea a decurs normal, nu incetați sa alăptați, este cel mai bine pentru bebe, cel mai bun vaccin și orice simptome ar prezenta bebele nu îi administrați medicamente fără sa consultați medicul.

   NU UITA, CINEVA TE VA AJUTA! Pentru orice informații legate de Coronavirus există o linie telefonică gratuita 0800800358.

   Pentru comenzi online: 0742 203 230

   TOTUL VA FI BINE!

   STĂM ACASĂ ȘI COMANDĂM! TRANSPORT GRATUIT ASIGURĂM PESTE 250 LEI.    

surse foto:Facebook