Antemergator interactiv 2 in 1 cu sezut, lumini si sunete Ecotoys LC-V1336 - Albastru

Disponibilitate:
Stoc epuizat
Cod produs:
EDILC-V1336BLUE
Producator:
Ecotoys
Fara rating Spune-ti opinia
  • Comenzile peste 400 lei

    au transport gratuit

  • Poti plati in 6 rate

    fara dobanda (0%)

302,00lei 251,00lei

-17%

Caracteristici:

- Pentru copiii de peste 2 ani;

- Constructie robusta;

- Abilitatea de a schimba impingatorul intr-o adevarata calatorie;

- 5 bile colorate;

- Melodii si sunete;

- "Carusel" pentru bile;

Dezvoltarea si invatarea mersului. Este dorinta fiecarui parinte ca copilul sau sa se dezvolte intr-un mod adecvat, echilibrat.

Asa numitul antemergator - o jucarie foarte practica, datorita careia copilul tau invata sa mearga. Datorita panoului interactiv, impingatorul dezvolta si abilitatile motorii si manuale ale copilului si, in acelasi timp, ofera multa distractie.

Antemergator 2 in 1 - el poate fi transformat intr-o bicicleta care seamana cu o bicicleta de echilibru. Puteti transforma antemergatorul intr-un vehicul cu cateva miscari si invers, il puteti adapta cu usurinta la nevoile copilului.

Copilul poate sta pe sa si se poate impinge cu picioarele. Rotile sunt amplu distantate permitand copilului sa mearga liber.

Rotile antemergatorului au benzi de cauciuc speciale care protejeaza podeaua impotriva zgarieturilor si impiedica alunecarea lui si sa faca zgomot in timpul conducerii.

Doua elemente verticale care ies din parte superioara a antemergatorului servesc drept maner atunci cand imping sau conduc, in plus, copilul poate folosi "urechile" care ies in exterior.

Dimensiuni: 49 x 52 x 53.5 cm (l x L x H);

Continut: antemergator + 5 bile;

Alimentare: 3 baterii AA (NU SUNT INCLUSE);

Greutate: 2 kg.

Produsul este ambalat intr-o cutie colorata de produs invelita in folie, toate elementele setului sunt fixate corespunzator, astfel incat sa nu fie deteriorate in timpul transportului.

Dimensiuni pachet: 45 x 44 x 19 cm;

Greutate: 3 kg.

Spune-ti opinia