Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Tetina Silicon Easy Start
Tetina ortodontica din silicon este destinata biberoanelor cu gatul larg.Este confectionata din silicon moale de cea mai buna calitate. Imita forma mamelonului care permite combinarea hranirii la san cu cea din biberon. Disponibila in 6 tipuri de curgere: mini, lent, mediu, rapid, in forma de c..
Tetina Silicon Ortodontica
Tetine mini anti-colici Canpol Babies din silicon-ortodontice transparente, fara gust, rezistente la razele solare si durabile.Nu contine BPAVarsta recomandata de la nastere..
Tetină Ortodontică din Latex
Se potriveste biberoanelor standard.Este perforata din fabricatie, are ventilatie proprie si nu se aduna in timpul hranirii.Este confectionata din latex de cea mai buna calitate.Atunci cand alegeti tetina celui mic, tineti cont de varsta acestuia, de apetitul sau si de tipul de mancare pe care il ad..
Tetină Universală din Silicon
Tetine din silicon cu forma de cireasa, mini.Tetine anti-colici de cea mai buna calitate, transparente, fara gust si rezistente la razele directe ale soarelui.Se potrivesc tuturor biberoanelor standard, reduc riscul aparitiei colicilor.Nu contin BPARecomandate de la nastereCurgere lenta, anticolici..
Tetina Anti-Colici Haberman
Tetină anti-colici creată special pentru biberonul Haberman.O SINGURĂ TETINĂ pentru toţi bebeluşii cu vârste de pâna la 6 luni. Fluxul poate fi ajustat prin rotirea biberonului spre stânga sau spre dreapta. Tetina anti-colici Haberman se menţine plină cu lapte continuu, indiferent de unghi..
Set 2 Tetine Silicon + un Inel Adaptor Biberon BPA 0%
SET 2 TETINE SILICON + 1 INEL ADAPTOR BIBERON, BPA 0% ..
Set 2 Tetine Anticolici Marimea S (0+) Pentru Biberon
2buc  x Tetina 360° din silicon cu valva anticolici, flexibila si moaleFlux lent, recomandat 0+.Imita forma sanului.Varf flexibil.Reduce colicile.0% BPA...
Set 2 Tetine Anticolici Marimea L (6+) Pentru Biberon
2buc  x Tetina 360° din silicon cu valva anticolici, flexibila si moaleFlux rapid, recomandat 6+.Imita forma sanului.Varf flexibil.Reduce colicile.0% BPA...
Kiokids Set 2 Tetine Anticolici din Silicon, Flux Rapid, 9 Luni+
Kiokids – Set 2 tetine anticolici din silicon, flux rapid, 9 luni+Set 2 tetine anticolici din silicon, flux rapid, 9 luni+, Kiokids.Tetinele Kiokids sunt confectionate din silicon moale de inalta calitate.Nu absorb mirosuri si arome, forma si textura ramane neschimbata dupa utilizare.Rezistente la t..
Kiokids Set 2 Tetine Anticolici din Silicon, Flux Mediu, 6 Luni+
Kiokids – Set 2 tetine anticolici din silicon, flux mediu, 6 luni+Set 2 tetine anticolici din silicon, flux mediu, 6 luni+, Kiokids.Tetinele Kiokids sunt confectionate din silicon moale de inalta calitate.Nu absorb mirosuri si arome, forma si textura ramane neschimbata dupa utilizare.Rezistente la t..
Kiokids Set 2 Tetine Anticolici din Silicon, Flux Lent, 0 Luni+
Kiokids – Set 2 tetine anticolici din silicon, flux lent, 0 luni+Set 2 tetine anticolici din silicon, flux lent, 0 luni+, Kiokids.Tetinele Kiokids sunt confectionate din silicon moale de inalta calitate.Nu absorb mirosuri si arome, forma si textura ramane neschimbata dupa utilizare.Rezistente la tem..
MII Set 2 Tetine Silicon Sophie Pt Lichid Dens
Aceste tetine sunt fabricate din silicon.Potrivite pentru lichide groase.Au suprafata multi-texturata.Setul contine 2 bucati.Tetinele se potrivesc cu biberoanele din colectia Mii.Fabricate in concordanta cu standardele EN14350.ATENTIE! Nu utilizati tetinele pe post de suzete.Nu contine BPA..
MII Set 2 Tetine Silicon Sophie Debit Lent
Aceste tetine sunt fabricate din silicon.Au suprafata multi-texturata.Potrivite pentru debit lent (nr 1).Setul contine 2 bucati.Tetinele se potrivesc cu biberoanele din colectia Mii.Fabricate in concordanta cu standardele EN14350.ATENTIE! Nu utilizati tetinele pe post de suzete.Nu contine BPA..
MII Set 2 Tetine Silicon Sophie Debit Rapid
Aceste tetine sunt fabricate din silicon.Potrivite pentru debit rapid (nr 3).Au suprafata multi-texturata.Setul contine 2 bucati.Tetinele se potrivesc cu biberoanele din colectia Mii.Fabricate in concordanta cu standardele EN14350.ATENTIE! Nu utilizati tetinele pe post de suzete.Nu contine BPA..
 MII Set 2 Tetine Silicon Sophie Debit Mediu
Aceste tetine sunt fabricate din silicon.Potrivite pentru debit mediu (nr 2).Au suprafata multi-texturata.Setul contine 2 bucati.Tetinele se potrivesc cu biberoanele din colectia Mii.Fabricate in concordanta cu standardele EN14350.ATENTIE! Nu utilizati tetinele pe post de suzete.Nu contine BPA..
 MII Capace Stocare Pentru Biberoanele Sophie
Setul contine 2 capace din silicon.Acestea se folosesc pentru a inchide biberoanele care inca mai au mancarica/lapte in ele. Astfel le mai puteti stoca o perioada de timp.Capacele se potrivesc doar la biberoanele Sophie Mii...
Afişare 1 - 16 din 60 (4 pagini)