Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Tetina Chicco Cauciuc PHYSIOLOGIC 2buc Flux Reglabil Sistem Avansat Anticolici 2luni+

Tetina Chicco cauciuc PHYSIOLOGIC, 2buc, flux reglabil, sistem avansat anticolici, 2luni+CARACTERISTICI: Fabricata din cauciuc natural (0% BPA)  latexDIMENSIUNE SPECIALA:creata pentru a fi cat mai asemanatoare sanului maternINELE IN RELIEF:permit tetinei sa se alungeasca in timpul suptului..

Tetina Chicco Silicon PHYSIOLOGIC 2buc Flux Mediu Sistem Avansat Anticolici 2luni+

Tetina Chicco silicon PHYSIOLOGIC, 2buc, flux mediu, sistem avansat anticolici, 2luni+CARACTERISTICI: Fabricata din silicon (0% BPA)  DIMENSIUNE SPECIALA:creata pentru a fi cat mai asemanatoare sanului maternINELE IN RELIEF:permit tetinei sa se alungeasca in timpul suptului, imitand compor..

Tetina Chicco Cauciuc PHYSIOLOGIC 2buc Flux Mediu Sistem Avansat Anticolici 2luni+

Tetina Chicco cauciuc PHYSIOLOGIC, 2buc, flux mediu, sistem avansat anticolici, 2luni+CARACTERISTICI: Fabricata din cauciuc natural (0% BPA)  latexDIMENSIUNE SPECIALA:creata pentru a fi cat mai asemanatoare sanului maternINELE IN RELIEF:permit tetinei sa se alungeasca in timpul suptului, i..

Tetina Chicco Silicon PHYSIOLOGIC 2buc Stea Sistem Avansat Anticolici 6luni+

Tetina Chicco silicon PHYSIOLOGIC, 2buc, stea, sistem avansat anticolici, 6luni+CARACTERISTICI:Fabricata silicon (0% BPA)DIMENSIUNE SPECIALA:creata pentru a fi cat mai asemanatoare sanului maternINELE IN RELIEF:permit tetinei sa se alungeasca in timpul suptului, imitand comportamentul mamelonului ma..

Tetina Chicco Silicon PHYSIOLOGIC 2buc Flux Rapid 4+ Sistem Avansat Anticolici

Tetina Chicco silicon PHYSIOLOGIC, 2buc, flux rapid 4+, sistem avansat anticoliciFabricata silicon (0% BPA)Creata pentru a fi cat mai asemanatoare sanului maternInele in relief care permit tetinei sa se alungeasca in timpul suptului, imitand comportamentul mamelonului mamei in timpul suptuluiAsemana..

Tetina Chicco Cauciuc PHYSIOLOGIC 2buc Flux Rapid 4luni+

Tetina Chicco cauciuc PHYSIOLOGIC, 2buc, flux rapid, 4luni+CARACTERISTICI: Fabricata din cauciuc natural (0% BPA)  latexDIMENSIUNE SPECIALA:creata pentru a fi cat mai asemanatoare sanului maternINELE IN RELIEF:permit tetinei sa se alungeasca in timpul suptului, imitand comportamentul mamel..

Tetina Chicco Silicon PHYSIOLOGIC 2buc Flux Reglabil 2luni+

CARACTERISTICI:Fabricata silicon (0% BPA)DIMENSIUNE SPECIALA:creata pentru a fi cat mai asemanatoare sanului maternINELE IN RELIEF:permit tetinei sa se alungeasca in timpul suptului, imitand comportamentul mamelonului mamei in timpul suptuluiVENTIL ANTI-COLICI:regularizeaza fluxul aerului care intra..

Tetina Chicco Silicon PHYSIOLOGIC 2buc Flux Mediu 2luni+

VENTIL ANTI-COLICI: regularizeaza fluxul aerului care intra in biberon inlocuind laptele supt, pentru a asigura un debit constantFORMA NATURALA:asemanatoaresanului matern, ofera suportul necesar pentru buzele bebelusuluiFLUX MEDIUrecomandat pentru 2 luni+Pachetul contine 2 tetine.RECOMANDARI: E..

Tetina Chicco silicon PHYSIOLOGIC 2buc Flux Normal 0luni+

VENTIL ANTI-COLICI:regularizeaza fluxul aerului care intra in biberon inlocuind laptele supt, pentru a asigura un debit constantFORMA NATURALA:asemanatoaresanului matern, ofera suportul necesar pentru buzele bebelusuluiFLUX NORMAL �recomandat pentru 0 luni+Pachetul contine 2 tetine.RECOMANDARI: ..

Tetina Chicco Cauciuc Stea PHYSIOLOGIC 2buc 4luni+

VENTIL ANTI-COLICI:regularizeaza fluxul aerului care intra in biberon inlocuind laptele supt, pentru a asigura un debit constantFORMA NATURALA:asemanatoaresanului matern, ofera suportul necesar pentru buzele bebelusuluiFLUX: TETINA STEApentru hrana groasa,recomandat pentru 4 luni+Pachetul contine 2 ..

Tetina Chicco Cauciuc PHYSIOLOGIC 2buc Flux Normal 0luni

Tetina Chicco cauciuc PHYSIOLOGIC, 2buc, flux normal, 0luni+CARACTERISTICI: Fabricata din cauciuc natural (0% BPA)  latexDIMENSIUNE SPECIALA:creata pentru a fi cat mai asemanatoare sanului maternINELE IN RELIEF:permit tetinei sa se alungeasca in timpul suptului, imitand comportamentul mame..

Tetina Chicco STEP U  0luni+ Flux Normal

Tetina Chicco STEP UP, 0luni+, flux normal..

Tetina Silicon Chicco STEP UP Flux Reglabil 4luni+ 2buc

Tetina Chicco STEP UP,  4luni, flux reglabil, 2buc...

Tetina Silicon Chicco STEP UP 6luni Hrana Groasa 2buc.

Tetina Chicco STEP UP,  6luni, hrana groasa, 2buc...

Tetina Silicon Chicco PHYSIOLOGIC Hrana Groasa 4luni+ 2buc

Tetina Chicco silicon PHYSIOLOGIC, 2buc, hrana groasa, stea, 4+CARACTERISTICI:Fabricata silicon (0% BPA)DIMENSIUNE SPECIALA:creata pentru a fi cat mai asemanatoare sanului maternINELE IN RELIEF:permit tetinei sa se alungeasca in timpul suptului, imitand comportamentul mamelonului mamei in timpul sup..

Afişare 1 - 16 din 74 (5 pagini)