Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Portbiberon Izotermic Dublu

Portbiberon izotermic. Husa detasabila si poate fi spalata la masina la 30 de grade. Rezervor din STYROPOR. Ofera o buna izolare. ..

Perie pentru curatat biberoane si tetine

Perie pentru curatarea biberoanelor si tetinelor. Ajunge in cele mai dificile zone datorita formei sale specifice. Include o mica perie pentru tetine. Este realizata din otel inoxidabil. Firele sunt din nylon rezisten in..

Geanta izoterma biberon

Ideala pentru calatorii lungi sau scurte plimbari. Ajuta la pastrarea constanta a temperaturii lichidului din sticla. Materialul izolator din interior se poate scoate cu usurinta, astfel oferind posibilitatea sa spalati husa cu o carpa umeda. ..

Geanta Izolanta Cu Aluminiu La Interior

Caracteristici generale La exterior este din fas. Invelisul lavabil de buna calitate, rezistent la apa si la caldura. Interiorul este izolat cu aluminiu. Este usor de curatat. Este prevazut cu 2 sisteme de prindere cu arici la carucioare si maner. Poate fii folosita a..

Uscator Pliabil Pentru Biberoane Neon

Ideal pentru spatii restranse si pentru o bucatarie curata si ordonata, acest uscator de biberoane este foarte compact atunci cand este strans si ofera o uscare igienica a biberoanelor si a celorlalte accesorii.Este usor de intretinut datorita formei sale si precum si a tavitei de scurgere...

Uscator Pliabil pentru Biberoane Gipsy

Ideal pentru spatii restranse si pentru o bucatarie curata si ordonata, acest uscator de biberoane este foarte compact atunci cand este strans si ofera o uscare igienica a biberoanelor si a celorlalte accesorii. Este recomandat pentru uscarea a 6 biberoane si a accesoriilor pentru ace..

Uscator Pliabil pentru Biberoane Bleu

Ideal pentru spatii restranse si pentru o bucatarie curata si ordonata, acest uscator de biberoane este foarte compact atunci cand este strans si ofera o uscare igienica a biberoanelor si a celorlalte accesorii. Este recomandat pentru uscarea a 6 biberoane si a accesoriilor pentru acestea..

Uscator de Biberoane si Accesorii cu Suport

Cu ajutorul uscatorului, toate biberoanele si accesoriile, se pot pastra in mod organizat Riscul de a pierde una dintre ele, este exclus, deoarece este prevazut cu suport pentru 8 biberoane, si 8 accesorii Este foarte util, usor de curatat, si datorita materialului rezistent este de ..

Uscator Biberoane Nude

Uscator biberoane - NudeStativ special pentru uscarea biberoanelor cu tavita pentru scurgerea apei.Ideal pentru 6 biberoane si accesoriile acestora.Ideal pentru orice tip de biberoane.Se poate spala la masina de spalat vase.Design Amanda Corney..

Tava PATCH Pentru Scurs si Uscat

Patch este perfect pentru spatiile inguste, cum at fi glaful ferestrei sau spatiul nefolosit de langa chiuveta. Pe el poti pune la scurs toate accesoriile abia spalate ale bebelusului: sticle, biberoane, canite, suzete. Si lucrul cel mai bun este ca arata bine tot timpul anului.arata grozav in orice..

Suport Uscator 6 Biberoane

Suport din polipropilena conceput pentru a depozita 6 biberoane standard. Se poate folosi pentru a se pastra la frigider biberoanele dupa sterilizare pana la urmatoarea utilizare. Lavabil in masina de spalat vase. Culoare: turcoaz ..

Suport Uscator 6 Biberoane

Suport din polipropilena conceput pentru a depozita 6 biberoane standard. Se poate folosi pentru a se pastra la frigider biberoanele dupa sterilizare pana la urmatoarea utilizare. Lavabil in masina de spalat vase. Culoare: alb  ..

Suport Uscator 6 Biberoane

Suport din polipropilena conceput pentru a depozita 6 biberoane standard. Se poate folosi pentru a se pastra la frigider biberoanele dupa sterilizare pana la urmatoarea utilizare. Lavabil in masina de spalat vase. Culoare: bleu ..

Suport Uscator 6 Biberoane

Suport din polipropilena conceput pentru a depozita 6 biberoane standard. Se poate folosi pentru a se pastra la frigider biberoanele dupa sterilizare pana la urmatoarea utilizare. Lavabil in masina de spalat vase. Culoare: roz ..

Suport uscare biberoane - OKBaby-802

Tavita de scurgere pentru biberoane de la OkBaby poate fi utilizata pentru aproape toate tipurile de biberoane. Dimeniuni produs : (L) 32 x (l) 20 x (h) 18 cm...

Suport Termic Chicco Pentru Biberon

Suport termic Chicco pentru biberonEste un dispozitiv foarte practic care permite transportul biberonului in geanta sau agatat de carucior. ..

Afişare 1 - 16 din 89 (6 pagini)