Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Culoare
57
59
54
58
71
69
78
60
72
Cana cu Cioc Minnie Lulabi

Aceasta cana este creata pentru copiii mai mari care pot tine o canuta de manere.Capacitate: 200 ml.Varsta recomandata: de la 6 luni.Poate fi spalata in masina de spalat vase.Fabricat in conformitate cu normele europene EN 14350-1, fara BPA...

Cana cu Cioc Mickey Lulabi

Aceasta cana este creata pentru copiii mai mari care pot tine o canuta de manere.Capacitate: 200 ml.Varsta recomandata: de la 6 luni.Poate fi spalata in masina de spalat vase.Fabricat in conformitate cu normele europene EN 14350-1, fara BPA...

Canuta Chicco 6luni+ Rosie

Canuta Chicco 6luni+, rosieIntotdeauna la indemana, gata pentru a fi umpluta cu bautura preferata a micutului, Canuta Chicco 200 ml 6+ reprezinta un ajutor important pentru mamicile care stiu cat de importanta este igiena micutului lor, caracteristicile acestui produs pastrand curate hainutele si ob..

Canuta Chicco 6luni+ Verde

Canuta Chicco 6luni+, verdeIntotdeauna la indemana, gata pentru a fi umpluta cu bautura preferata a micutului, Canuta Chicco 200 ml 6+ reprezinta un ajutor important pentru mamicile care stiu cat de importanta este igiena micutului lor, caracteristicile acestui produs pastrand curate hainutele si ob..

Canuta Chicco 12luni+ Verde

Canuta Chicco 12luni+ , verdeIntotdeauna la indemana, gata pentru a fi umpluta cu bautura preferata a micutului, Canuta Chicco 12 luni+ reprezinta un ajutor important pentru mamicile care stiu cat de importanta este igiena micutului lor, caracteristicile acestui produs pastrand curate hainutele si o..

Canuta Chicco 12luni+ Rosie

Canuta Chicco 12luni+, rosieIntotdeauna la indemana, gata pentru a fi umpluta cu bautura preferata a micutului, Canuta Chicco 12 luni+ reprezinta un ajutor important pentru mamicile care stiu cat de importanta este igiena micutului lor, caracteristicile acestui produs pastrand curate hainutele si ob..

Canuta Chicco 18luni+ Verde

Canuta Chicco 18luni+, verdeIntotdeauna la indemana, gata pentru a fi umpluta cu bautura preferata a micutului, Canuta cu pai 350 ml Chicco  18luni+ reprezinta un ajutor important pentru mamicile care stiu cat de importanta este igiena micutului lor, caracteristicile acestui produs pastrand cur..

Canuta Chicco 18luni+ Rosie

Canuta Chicco cu pai 18luni+ 266mlIntotdeauna la indemana, gata pentru a fi umpluta cu bautura preferata a micutului, Canuta cu pai 350 ml Chicco  18luni+ reprezinta un ajutor important pentru mamicile care stiu cat de importanta este igiena micutului lor, caracteristicile acestui produs pastra..

Biberon Canuta Chicco Natural Feeling Fata 6luni+

Biberon canuta Chicco Natural Feeling, fata, 6luni+Acest produs reprezinta combinatia ideala intre biberon si canuta, astfel incat trecerea la alt tip de hranire sa nu fie resimtita de catre copil intr-un mod negativ. Produs fabricat in Italia.CARACTERISTICI:design atragatorvarf moale, tip tetina, c..

Lansinoh Canuta Portocalie Cu Pai Si Manere X 250 Ml

Canuta cu pai si manere are un design inovator care face bautul lichidelor captivant si stimulativ.Caracteristici:Tehnologie care nu permite varsarea lichiduluiSistemul In & Out™ pastreaza paiul in interiorul capacului • Forma rotunda, ergonomica pentru o manevrare usoaraCuratare rapidaSigura si..

Sticla Apa LEGO Batman Movie 0.5L

Sticla apa LEGO Batman Movie 0.5LO noua sticla de baut LEGO Batman - The LEGO Batman Movie, are un design simplu, care dispune de un buton LEGO pe post de capac si o curea de silicon detasabila, care face sticla ussor de transportat. Partea superioara netransparent poate fi desurubata, iar stic..

Cana Melamina Princess Pets Lulabi

Cu ajutorul acestei cani din melamina de 220 ml copiii vor invata sa bea singuri.Fabricat din materiale durabile si sigure, care nu contin BPA.Poate fi folosit in cuptorul cu microunde si masina de spalat vase.Paharul este fabricat in conformitate cu standardele EN 14350-1.Varsta recomandata 6 luni ..

Pahar cu Pai 400ml Princess Pets Lulabi

Cu ajutorul acestui pahar din plastic rezistent de 400 ml copiii vor invata sa bea singuri.Fabricat din materiale durabile si sigure, care nu contin BPA.Paharul este fabricat in conformitate cu standardele EN 14350-1.Material - PolipropilenaDimensiuni - 13 x 9 x 9 cm..

Cana Plastic Princess Pets 300ml Lulabi

Cu ajutorul acestei cani din plastic de 300 ml copiii vor invata sa bea singuri.Fabricat din materiale durabile si sigure, care nu contin BPA.Varsta recomandata 6 luni - 4 ani.In imagine este prezentat produsul fata spate...

Cana cu Cioc Princess Lulabi

Aceasta cana este creata pentru copiii mai mari care pot tine o canuta de manere.Capacitate: 200 ml.Varsta recomandata: de la 6 luni.Poate fi spalata in masina de spalat vase.Fabricat in conformitate cu normele europene EN 14350-1, fara BPA...

Sticla Apa Plastic Princess Lulabi

Sticla apa plastic cu o capacitate de 420 ml.Fabricat din materiale durabile si sigure, care nu contin BPA.Sticla este fabricata in conformitate cu standardele EN 14350-1.Varsta recomandata 3 - 6 ani...

Afişare 1 - 16 din 392 (25 pagini)