COVORAS IMPERMEABIL PENTRU PROTECTIE PRINCE LIONHEART CATCHALL GRI

Notice: Undefined index: name in /home/strollers/public_html/catalog/controller/extension/module/productcategory.php on line 18
Disponibilitate:
Stoc limitat
Cod produs:
2263
Producator:
Prince Lionheart
Fara rating Spune-ti opinia
  • Comenzile peste 300 lei

    au transport gratuit

  • Poti plati in 6 rate

    fara dobanda (0%)

88,00lei

Curatenia ce urmeaza timpului de joaca sau cel al mesei, devine dintr-o data, simpla ! Asadar, lasa imaginatia copilului tau, sa prinda aripi !
Stim cu totii ca deprinderea bunelor maniere din timpul mesei poate dura ani, asa ca, pentru a simplifica lucrurile , pana ce copilul le va stapani cum se cuvine, am creat aceasta protectie pentru zona de luat masa a copilului. Astfel, la finalul fiecarei mese, pur si simplu treceti la urmatoarea activitatea, fara  a mai pierde timpul cu adunarea firimiturilor sau stersul podelelor ! Strangeti protectia cu grija, o scuturati de resturi si, daca este cazul, o stergeti cu un servetel umed.

Copiii sunt neastamparati in timpul mesei, dar de acum, nu trebuie sa va mai faceti griji din pricina linguritelor murdare aruncate pe jos, a bolului cu mancare varsat sau pur si simplu a resturilor de mancare cazute pe jos !
Functionalitate multipla: o puteti folosi pe parcursul diverselor activitati ce necesita protectia zonei de actiune : mancat, tuns, pictat, folosirea produselor de dezvoltare senzoriala ( apa, nisip, gel, plastilina ) etc.  La finalul activitatii strangeti protectia cu grija, o scuturati de resturi si, daca este cazul, o stergeti cu un servetel umed.
Material flexibil, durabil, impermeabil, rezistent la utilizari repetate
Acopera podeaua oferind protectie maxima
Se poate pozitiona atat sub scaunele de luat masa ale copiilor, cat si sub mesele de joaca sau lucru manual ale acestora
Suprafata anti-alunecare previne deraparea materialului pe podea
Textura maleabila a protectiei permite depozitarea si transportul facile
Usoara, durabila si simplu de curatat ( cu un servetel sau textil umed )
Produs conform standardelor de siguranta EU si USA
Culori disponibile : Chevron Coral si Chevron Grey
Dimensiuni: 107 x 107 cm
Spune-ti opinia