Centru de activitati si saltea de joaca Big Gym Plebani PB160 B39017043

  • Centru de activitati si saltea de joaca Big Gym Plebani PB160 B39017043
Disponibilitate:
Stoc epuizat
Cod produs:
B39017043
Producator:
Plebani
Fara rating Spune-ti opinia
  • Comenzile peste 400 lei

    au transport gratuit

  • Poti plati in 6 rate

    fara dobanda (0%)

291,00lei

Centrul de activitati Big Gym in forma de broasca testoasa stimuleaza dezvoltarea senzoriala, motorie si coordonarea celor mici.
Are 2 arcade si 4 jucarii atasate care vor tine copilul ocupat timp indelungat si o mica oglinda in care bebelusul se poate privi.
Centrul de joaca ajuta la intarirea muschilor bebelusului implicati in functiile motorii de baza.

Salteluta are 3 stadii de folosire:


1. Atunci cand copilul este foarte mic salteluta este foarte confortabila, viu colorata, cu diferite imprimeuri de animalute. Efectul arcadelor ajuta bebelusul sa se relaxeze, oferindu-i siguranta unui spatiu relativ inchis. Cele 4 jucarii suspendate incurajeaza bebelusul sa se intinda si sa le loveasca sau sa le apuce.


2. Cand bebelusul are peste 6 luni, poate sa prinda jucariile atasate iar lateralele saltelutei se ridica si se transforma intr-un tarc de joaca cu 30 de bile colorate. Acest lucru ajuta la dezvoltarea coordonarii mana-ochi.


3. In stadiul al 3-lea tarcul poate fi folosit ca piscinuta cu bile colorate, el poate sorta dupa culori, dexteritatea este din ce in ce mai dezvoltata iar mingiutele de plastic pot fi introduse prin orificiile laterale. Ofera o multitudine de oportunitati pentru a experimenta legatura cauza-efect.

Materilalele folosite sunt de cea mai buna calitate, non toxice
Salteluta poate fi folosita de la 0 luni


Spune-ti opinia