Scaun auto rotativ Caretero RIO i-Size (40-105 cm) 0-22 Kg Negru

Disponibilitate:
Stoc epuizat
Cod produs:
TERO-1850
Producator:
CARETERO
Fara rating Spune-ti opinia
  • Comenzile peste 400 lei

    au transport gratuit

  • Poti plati in 6 rate

    fara dobanda (0%)

799,00lei

Scaunul auto Caretero RIO este proiectat pentru copii cuinaltimea intre 40 si 105 cmsi greutatea de maximum22 Kg. Include baza Isofix si picior de suport pentru o instalare usoara. Instalarea copilului este facila datorita functiei derotatie360. Scaunul auto Caretero RIO este conform custandardul i-Sizesi permite transportul copilului in pozitierear-facing pana la inaltimea de 87 cmin conditii de siguranta maxima.

CARACTERISTICI:

Proiectat pentru copii cuinaltimea de 40-105 cmsigreutatea de 0-22 Kg

Conform cu standarduli-Size ECE R129

Rotire360

Instalare rear-facing(pana la 87 cm inaltime,4 pozitiide reglaj) sauforward-facing(76-105 cm inaltime,3 pozitiide reglaj),cuIsofix si picior de sprijin

Reglare a tetierei in7 pozitii pe inaltime

Perne reductor pentru nou-nascut detasabila

Centura de siguranta in 5 puncte, reglabila

Structura rezistenta, din materiale de calitate

STANDARDUL I-SIZE - CEL MAI INALT NIVEL DE SIGURANTA AUTO

Standardul i-Size a fost dezvoltat pe baza analizelor statistice privind accidentele in care au fost implicati copii si a testelor de laborator. Scopul acestui standard este de a asigura siguranta copiilor la un nivel superior standardului curent R44-04:

Montarea cu sistem Isofix si dispozitivele aditionale de fixare au fost introduse pentru a renunta la montarea cu centurile de siguranta. In consecinta, riscut montarii incorecte a fost minimizat. Procesul instalarii scaunului in masina este simplu si asistat de indicatori pentru montare corecta.

Criteriul greutatii a fost inlocuit cu criteriul inaltimii, ceea ce defineste clar in ce conditii trebuie transpotat copilul. Datorita acestui fapt, alegerea unui scaun auto corespunzator este mai usoara, eliminandu-se dilemele legate de diferentele de greutate si de talie intre copii de varste similare.

Exista o reglementara clara a varstei si inaltimii in cazul transportului in pozitie rear-facing, ceea ce impiedica graba in a trece la pozitionarea forward-facing. Cu cat copilul calatoreste mai mult timp in pozitie rear-facing, cu atat este mai sigur, lucru confirmat de numeroasele teste de impact.

DATE TEHNICE:

Inaltime:62 cm (68 cm cu tetiera ridicata la maxim)

Latime: 47 cm

Adancime:27 cm

Greutate:13.5 kg

Spune-ti opinia