Filtreaza Produsele
Pret
lei lei
Producatori
Vârstă
2
1
Geanta de Umar Disney Cars
Geanta de umar Cars, fabricata din poliester. Dotata cu un compartiment spatios, inchidre cu fermoar. Bretea de umar ajustabila.  Dimensiuni : h 21 x l 16,5 x a 6 cm. ..
Geanta de Umar Disney Princess
Geanta de umar Disney Princess, fabricata din poliester. Cu un compartiment spatios. Bretea de umar ajustabila. Dimensiuni : h 6,25 x l 7,7 x a 2,75 cm. ..
Geanta de Umar Minnie
Geanta de umar Minnie Mouse fabricata din poliester. Cu un compartiment mare. Bretea de umar ajustabila. Dimensiuni : h 15 x l 19 x a 7 cm. ..
Ghiozdan 28 cm Doctorita Plusica
Ghiozdan 28 cm Doctorita Plusica - dimensiune 23x28x10 cm, material microfibra + PVC, culoare roz imprimeu cu personaj doctorita Plusica, bretele ajustabile, 1 compartiment, maner fix, 1 buzunar frontal, 1 buzunar lateral. Ghiozdan gradinita cu licenta Disney (Doctorita Plusica), colectia D..
Ghiozdan 40 cm Cars
Ghiozdan 40 cm Cars - dimensiune 30x40x17 cm, bretele ajustabile, imprimeu personaje, 1 buzunar frontal, 1 buzunar lateral, maner fix. Ghiozdan scoala cu licenta Cars, este recomandat pentru baieti si adolescenti. ..
Ghiozdan 40 cm Frozen Forever Sisters
Ghiozdan 40 cm Frozen Forever Sisters - bretele ajustabile, dimensiune 30x40x16 cm, imprimeu personaje, maner fix, 1 buzunar lateral, 1 buzunar frontal. Ghiozdan scoala cu licenta Disney (Frozen), colectia Forever Sisters, este recomandat pentru fete. ..
Ghiozdan 42 cm 2 Compartimente Mia and Me Friends
Ghiozdan 42 cm 2 compartimente Mia and Me Friends - bretele ajustabile, imprimeu personaje, 2 compartimente, maner fix, 1 buzunar frontal. Ghiozdan scoala cu licenta Mia & Me, colectia Mia and Me Friends, este recomandat pentru fete si adolescenti. ..
Ghiozdan Adaptabil 38cm Mickey & Friends
Ghiozdan adaptabil 38cm Mickey & Friends - material microfibra + PVC, imprimeu personaje, 1 compartiment, bretele ajustabile, dimensiune 29x38x14 cm, 2 buzunare, maner fix. Ghiozdan scoala cu licenta Disney (Mickey), colectia Mickey and Friends, este recomandat pentru copii. ..
Ghiozdan Adaptabil Ant Man Red
Ghiozdan adaptabil ANT MAN Fii la moda cu ghiozdanul licentiat  ANT MAN Din materiale rezistente, bine finisate. Produs in Spania. Dimensiuni:  43x30x14 cm Material: 100% poliester. Instructiuni de intretinere: Se curata de praf cu o carpa curata si uscata. S..
Ghiozdan Adaptabil Avengers Age of Ultron
Fii la moda cu ghiozdanul licentiat Avengers Din materiale rezistente, bine finisate. Produs in Spania. Dimensiuni: 43x30x14 cm Material: 100% poliester. Instructiuni de intretinere: Se curata de praf cu o carpa curata si uscata. Se curata de murdarie cu o ca..
Ghiozdan Adaptabil Cars Street
Ghiozdan adaptabil Cars Street Fii la moda cu ghiozdanul licentiat Cars Street Din materiale rezistente, bine finisate. Produs in Spania. Dimensiuni: 43x30x14 cm Material: 100% poliester. Instructiuni de intretinere: Se curata de praf cu o carpa curata si uscata. ..
Ghiozdan Adaptabil Star Wars Rebels Soldier
Fii la moda cu ghiozdanul licentiat  Star Wars Din materiale rezistente, bine finisate. Produs in Spania. Dimensiuni: 43x30x14 cm Material: 100% poliester. Instructiuni de intretinere: Se curata de praf cu o carpa curata si uscata. Se curata de murdarie cu o ..
Ghiozdan Anatomic Cars BTS
Ghiozdan anatomic si ergonomic pentru scoala. Ghiozdanul are 2 compartimente mari cu fermoare si 2 buzunare frontale incapatoare. Capacul este intarit si se inchide cu arici. Pe lateral se afla 2 buzunare cu elastic, pentru recipiente. Partea de la baza este rigida, din spuma, rafors..
Ghiozdan Anatomic Ducati Motorbike KA BTS
Ghiozdan anatomic si ergonomic pentru scoala. Ghiozdanul are 2 compartimente mari cu fermoare si 1 buzunar frontal incapator. Partea de la baza este prevazuta cu 4 picioruse din cauciuc iar partea din spate este raforsata cu cadru din aluminiu usor. Mecanismul este ascuns sub o ..
Ghiozdan Anatomic Minnie Mouse BTS
Ghiozdan anatomic Minnie Mouse Ghiozdan anatomic si ergonomic pentru scoala. Ghiozdanul are 2 compartimente mari cu fermoare si 2 buzunare frontale incapatoare. Capacul este intarit si se inchide cu arici. Pe lateral se afla 2 buzunare cu elastic, pentru recipiente. Pa..
Ghiozdan Anatomic Monster High 2
Ghiozdanul are 2 compartimente mari cu fermoare si 2 buzunare frontale incapatoare. Capacul este intarit si se inchide cu arici. Pe lateral se afla 2 buzunare cu elastic, pentru recipiente. Partea de la baza este rigida, din spuma, raforsata cu cadru de pastic  la baza care se continua cu..
Afişare 1 - 16 din 458 (29 pagini)