Filtreaza Produsele
Pret
lei lei
Producatori
Cabana Little Tikes
2.260,00lei
Cabana Little Tikes, cod 4869 de la Little Tikes, este recomandata copiilor cu varsta peste 2 ani. Cabana este echipata cu masuta si telefon, detaliile realiste fiind principalele caracteristici ale acestui produs Little Tikes. Placerea de a se juca, de a invata lucruri noi va dezvol..
Castel Disney Princess
Caracteristici: Cu design placut si culorile vii, castelul este special conceput pentru micutele printese. Acesta detine usi pe ambele parti, ferestre si doua turle de care sunt arborate doua stegulete. Usa din spatele castelului este prevazuta cu un pe..
Castelul Princeselor
3.491,00lei
Acest palat fantastic este visul devenit realitate al oricarei printese. Cu 9 turnuri, cel mai mare ajungand la peste 2 metrii in inaltime, 5 ferestre deschise, si o usa realista de castel, acest palat va surprinde si incanta pe cei mai mici printi si printese. O jucarie spectaculoas..
Casuta Alex
6.120,00lei
Prima casuta adevarata. Visurile copiilor pot deveni realitate iar jocurile de rol pot prinde viata in casuta Alex. Casuta Alex este de marime medie, din lemn, cu podea si veranda. Se poate face upgrade in casuta de tip Tom, Laura sau Sarah.Detalii Tehnice:Dimensiuni interioare: 113 x 115 x 163 cm (..
Casuta Alice
3.973,00lei
Prima casuta adevarata. Visurile copiilor pot deveni realitate iar jocurile de rol pot prinde viata in casuta Alice. Casuta Alice este de marime mica, din lemn, cu usa si ferestre asimetrice. Se poate face upgrade in casuta  de tip Robin. Specificatii Tehnice  Dimensiuni interioare:..
Casuta Benzinarie 4 in 1 Little Tikes
Casuta Benzinarie 4 in 1, este recomandata copiilor cu varsta cuprinsa intre 1,5 si 6 ani. Casuta multifunctionala : una din laturi este destinata activitatilor sportive - baschet sau fotbal. O alta reprezinta o benzinArie cu telefon si facilitatile aferente. Fast food si bancom..
Casuta Benzinarie 4 in 1 Little Tikes
Casuta Benzinarie 4 in 1, este recomandata copiilor cu varsta cuprinsa intre 1,5 si 6 ani. Casuta multifunctionala : una din laturi este destinata activitatilor sportive - baschet sau fotbal. O alta reprezinta o benzinarie cu telefon si facilitatile aferente. Fast food si bancom..
Casuta Bungalow
1.915,00lei
Caracteristici: Casuta mare de culoarea verde cu veranda galbena. Are usa cu casuta postala si geamuri mari . In fata, casuta este decorata cu lampi. Are horn cu fum. Are sonerie care scoate 3 sunete diferite. In spate are o bancuta atasata la casuta. Usor de asa..
Casuta Cape Bej Little Tikes
Casuta Cape Bej, cod 637902 de la Little Tikes, este recomandata copiilor cu vârsta cuprinsa între 1,5 ani si 5 ani. Casuta este dotata cu 2 usi pentru intrare / iesire si 2 ferestre cu obloane. Imaginatia pune-n practica ideile adunate de la prietenii sositi in vizita. Casuta d..
Casuta Cape Rosie - Little Tikes
Casuta Cape Rosie de la Little Tikes, este recomandata copiilor cu vârsta cuprinsa între 1 an si 5 ani, casuta este dotata cu 2 usi pentru intrare / iesire si 2 ferestre cu obloane. Imaginatia pune-n practica ideile adunate de la prietenii sositi in vizita. Casuta dispune de ferestre mo..
Casuta Cape Roz Little Tikes
Casuta Cape Bej, cod 637902 de la Little Tikes, este recomandata copiilor cu vârsta cuprinsa între 1,5 ani si 5 ani. Casuta este dotata cu 2 usi pentru intrare / iesire si 2 ferestre cu obloane. Imaginatia pune-n practica ideile adunate de la prietenii sositi in vizita. Casu..
Casuta Copii Frozen Injusa
Aceasta minunata casuta poate deveni locul de joaca preferat, fiind in continua schimbare. Casa este simplu de asamblat, putand fi folosita atat in exterior cat si în casa. Usile si ferestrele se deschid. Avantajele acestui produs : Spatioasa : ( 109 x 96 x 121 cm) Mat..
Casuta Copii Injusa The Hut House
Cabana pentru copii, foarte usor de instalat cu o structura foarte stabila si sigura, conceputa pentru a se utiliza in aer liber. Interiorul cabanei este proiectat cu bun gust, ce imita adevaratele cabane din busteni de lemn. Acest tip de joc favorizeaza dezvoltarea organizarii spatiale..
Casuta Copii Mickey Injusa
Avantajele acestui produs : Spatioasa : (121 x 95 x 109 cm)Material plastic non-toxic,rezistent in timp la UV si schimbarile de temperatura.Siguranta sporita ( certificat european ISO-9002 de calitate si de siguranta )Margini si colturi rotunjite , pentru a nu se lovi copiiiProiectare robusta s..
Casuta Copii Minnie Injusa
Avantajele acestui produs : Spatioasa : (121 x 95 x 109 cm) Material plastic non-toxic,rezistent in timp la UV si schimbarile de temperatura. Siguranta sporita ( certificat european ISO-9002 de calitate si de siguranta ) Margini si colturi rotunjite , pentru a nu se lovi copiii ..
Casuta Country Cottage
Caracteristici: Casuta este spatioasa, un adevarat refugiu pentru zona montana. Casuta este fabricata din plastic special, cu pereti in forma de trunchi de copac si o usa mare. Are geamuri lateral care se inchid si de deschid. Geamul din spate este prevazut cu pervaz. Casu..
Afişare 1 - 16 din 114 (8 pagini)